Skriv din email her...
Indtast email-adresse for at modtage vores nyhedsbrev.
Søg krydstogt

Cruise - København til Norge, Skt. Petersborg, Sydeuropa mm.

Cruise fra København til masser af destinationer
Vil du på et cruise fra København? Vi kan tilbyde et væld af muligheder for spændende krydstogter mod nord, syd, øst og vest. Du kan komme på et cruise op langs Norges kyst og ind i de smukke fjorde eller helt op til Nordkapp.

Sydpå sejler vi fra København til et væld af destinationer i Sydeuropa og Middelhavet, mens turene mod øst byder på spændende byer i Baltikum og den svenske skærgård. Mod vest kan du komme til De Britiske Øer eller over Atlanten til Caribien og Nordamerika.

Cruise fra København til Norge og Nordkapp
Vil du have en stor naturoplevelse, skal du prøve et af vores cruises op langs Norges kyst og ind i landets betagende fjorde. Du kan også vælge et cruise, som tager dig hele vejen fra København til Nordkapp.

Tag på baltisk cruise fra København til bl.a. Skt. Petersborg og Stockholm
Cruise fra København til Baltikum byder på kulturelle oplevelser i bl.a. Skt. Petersborg og Tallinn, hvor du finder adskillige bygninger fra UNESCOs Verdensarvsliste. Stockholm med sin smukke placering ved den svenske skærgårdskyst er også fyldt med seværdigheder.

På cruise fra København til Middelhavet – eller over Atlanten
Hos Cruise.dk kan vi tilbyde et meget stort udvalg af krydstogter til Middelhavet. Her kan du sejle til charmerende byer i lande som bl.a. Spanien, Italien, Marokko og Grækenland. Hvert år har vi mange cruises fra København til Middelhavet.

På de transatlantiske cruises sejler vi fra København til Caribien og Nordamerika – en stor oplevelse, når du har 2-3 uger til et krydstogt.

Find dit cruise fra København her

Registreret i Rejsegarantifonden (nr. 913)

    
Kontorets Åbningstider
Man-tor: 9.30-17
Fredag: 9.30-16
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket
Adresse
Amagertorv 33, 2. sal
1160 København K
Telefon  7027 7800
E-mail  sales@cruise.dk
Fax  7027 7811